Home Beauty SPF Begrijpen: Wat U Moet Weten

SPF Begrijpen: Wat U Moet Weten

by admin

Heeft u de gewoonte om elke ochtend vóór het uitgaan zonnebrandcrème te dragen? Als dat zo is, is het een van de beste gewoonten. Dit is een van de eenvoudigste manieren waarop we ons kunnen aanpassen om de huid te beschermen. Door regelmatig zonnebrandcrème te gebruiken, kunt u voorkomen dat uw huid verbrandt, huidveroudert en kanker krijgt, die door de schadelijke straling van de zon worden veroorzaakt. De SPF-formule in de zonnebrandcrème kan uw huid beschermen tegen de UV-straling van de zon. Zelfs op bewolkte dagen moet zonnebrandcrème worden gebruikt, omdat onze huid gevoelig is voor de zonnestralen waartegen hij bescherming nodig heeft. We weten allemaal dat SPF het belangrijkste element is in de, laten we er meer over weten.

Wat is SPF?

De zonbeschermingsfactor meet het vermogen van de zonnebrandcrème om te beschermen tegen de ultraviolette straling van de zon. De UV-stralen zijn de ultraviolette stralen die verantwoordelijk zijn voor huidbeschadiging door de zon, die de huid verbrandt en huidkanker veroorzaakt. Er zijn verschillende SPF-niveaus in zonnebrandcrème, zoals SPF 15, SPF 30 en SPF 50. SPF 60 en SPF 100. De SPF in de zonnebrandcrème is verantwoordelijk voor het vermogen van dat specifieke zonnescherm. Hoe hoger het niveau van de SPF, hoe hoger de beschermende zonnebrandcrème u zal bieden. Als u bijvoorbeeld SPF 15 gebruikt, begint de huid bij normaal contact met de zon na 20 minuten te verbranden, maar met SPF 15 wordt de tijd met 15 minuten langer verlengd. Het gebruik van zonnebrandcrème betekent niet dat u 100% beschermd bent; Mogelijk gebruikt u zonnebrandcrème, ongeacht de SPF. Zonnebrandcrème vertraagt ​​de impact van de UV-stralen van de huid en voorkomt huidbeschadiging voor de langste tijd. Je kunt de beste zonnebrandcrème voor jezelf kopen; er zijn platforms waarop u kunt controleren, zoals Iciparis NL, Morphe, Clarins, Bluemercury en meer.

Eenvoudige Tips Om Te Onthouden

Er zijn bepaalde dingen die u moet onthouden wanneer u zonnebrandcrème gebruikt of aanbrengt. Laten we de onderstaande tips volgen, die de dermatoloog voorstelt bij het aanbrengen van zonnebrandcrème voor het beste resultaat.
Terwijl je op zoek bent naar de perfecte zonnebrandcrème, moet je kijken naar de zonnebrandcrème waarin de SPF-formule aanwezig is. Uw zonnebrandcrème moet minimaal 30 of meer bevatten. Zoek naar zonnebrandcrème die waterbestendig is.
De beste zonnebrandmiddelen zijn degenen met een breed spectrumdekking, zonnebrandcrème met een breed spectrumdekking beschermt tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon.
Geef de huid volledige dekking en breng zonnebrandcrème aan op alle lichaamsdelen die niet door de kleding worden bedekt. Nek, gezicht, handen, vingers en oren. Geef elk deel van het lichaam de SPF-formule om de huid te beschermen tegen schade door zonnestralen.
Als u buiten bent, breng de zonnebrandcrème dan elke twee uur opnieuw aan. Als u van watersport houdt, moet u de zonnebrandcrème opnieuw aanbrengen nadat u uit het water komt, of opnieuw aanbrengen als u te veel zweet. Mensen verbranden of bruinen langdurig buiten of in het water omdat ze niet voldoende zonnebrandcrème aanbrengen ter bescherming.

Normale Zonnebrandcrème Of Zonnebrandcrème?

Het belangrijkste verschil tussen beide soorten zonnebrandmiddelen is hun formulering en toepassing. Reguliere zonnebrandcrème is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals spray, lotion en crèmetextuur. Reguliere zonnebrandcrème heeft een crèmewitte textuur, terwijl zonnebrandcrème een halfvaste textuur heeft. Normale zonnebrandcrème moet met de vingers over het hele gezicht worden verspreid, terwijl u bij zonnebrandcrème direct kunt aanbrengen zonder dat u deze hoeft uit te smeren. De stick-zonnebrandcrème is gemakkelijk aan te brengen, omdat wrijven of uitsmeren niet nodig is. Over de textuur van beide zonnebrandmiddelen gesproken: de gewone zonnebrandcrème heeft een lichte, vloeibare textuur die niet zwaar aanvoelt op de huid. Regelmatige zonnebrandcrème absorbeert de huid sneller, waardoor deze meer hydrateert.
Aan de andere kant voelt de zonnebrandcrème zwaar en plakkerig aan en is de textuur dikker. De stick-zonnebrandcrème is vettig op de huid omdat deze wasachtig is op de huid. Wat betreft hun vermogen om de huid tegen de huid te beschermen, zijn de reguliere zonnebrandmiddelen en zonnebrandcrèmes in termen van bescherming tegen de zon zon, zolang hun SPF-formulering hetzelfde is. U zult dezelfde resultaten zien als beide zonnebrandmiddelen dezelfde SPF-, PA- en brede spectrumdekking hebben. Er zijn geen specifieke suggesties voor het gebruik van zonnebrandcrème in de context waarvan beter is: gewone zonnebrandcrème of zonnebrandcrème. Dit is de persoonlijke voorkeur van de persoon die het gebruikt, waardoor u betere resultaten krijgt, afhankelijk van uw huidtype, hoe u het aanbrengt, opnieuw aanbrengt en meer. De impact van zonnebrandcrème ligt in de formulering en toepassing ervan.

Wanneer Solliciteren? Voor Of Na De Make-Up?

Terwijl u uw gezicht wast, gaat u vervolgens verder met het hydrateren van de huid. Het juiste moment om de zonnebrandcrème aan te brengen is na het wassen van het gezicht, het aanbrengen van een vochtinbrengende crème en vervolgens het aanbrengen van de zonnebrandcrème. Het juiste moment om de zonnebrandcrème aan te brengen is voordat je je in de make-up verdiept. De beste resultaten bij het aanbrengen van de zonnebrandcrème worden gezien als u de zonnebrandcrème op de schone huid aanbrengt. Terwijl u doorgaat met de make-up na het aanbrengen van de zonnebrandcrème, moet u na het aanbrengen van de zonnebrandcrème een pauze van enkele minuten aanhouden om de zonnebrandcrème te laten drogen en in de huid te laten absorberen, en vervolgens verder te gaan met de make-up.

In Een Notedop

We hebben hierboven veel over de zonnebrandcrème besproken, dus laten we het kort bespreken. Het belangrijkste voordeel van zonnebrandcrème is bij iedereen bekend: het vermogen om de huid te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Het dragen van zonnebrandcrème is essentieel om zonnebrand, huidveroudering door zonnestralen en huidkanker die de UV-stralen van de zon kunnen veroorzaken, te voorkomen. Het belangrijkste element waarmee rekening wordt gehouden bij zonnebrandcrème is de SPF-formule, wat de zonbeschermingsfactor betekent. SPF is het vermogen van zonnebrandcrème om bescherming te bieden aan de huid. De zonnebrandcrème werkt als een schild voor de huid en hun SPF-niveau is SPF 15, SPF 30, SPF 35, SPF 50 en meer. Hoe hoger het aantal SPF's, hoe beter hun vermogen om de huid te beschermen. Naast de SPF moet de zonnebrandcrème een breed spectrumdekking hebben. Er is meer nodig dan alleen zonnebrandcrème aanbrengen; het is nodig om het opnieuw aan te brengen binnen de juiste tijdsintervallen of nadat u in het water bent geweest. Er is voor alles het juiste proces; zelfs met zonnebrandcrème moet het op het juiste moment worden aangebracht voor het beste resultaat. Terwijl je het gezicht wast, breng je de vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème aan voordat je met de make-up begint. Zoek naar de beste platforms waar u zonnebrandcrème kunt kopen: Iciparis NL, Shop premium outlets, Anthropologie, Debenhams en meer. Vanaf het hierboven genoemde platform kunt u zoeken naar de zonnebrandcrème die u verkiest, zoals gewone zonnebrandcrème, die een romige textuur heeft, of zonnebrandcrème met een halfvaste textuur. Beide hebben hetzelfde resultaatniveau als ze hetzelfde SPF-niveau hebben. Het beste van deze twee is verschillend, wat het beste voor u werkt en u goede resultaten oplevert, wat uw voorkeur heeft. Laten we op zoek gaan naar de juiste zonnebrandcrème om uw huid de mogelijke bescherming te bieden tegen de UV-stralen van de zon.

Winkel nu

You may also like

Leave a Comment