Home Beauty Mis Geen Beautydeals Tijdens Deze Black Friday-Uitverkoop

Mis Geen Beautydeals Tijdens Deze Black Friday-Uitverkoop

by admin

De grootste uitverkoop staat voor de deur, en deze enorme tijdwinst is [de perfecte stropdas voor winkelliefhebbers. Voor alle liefhebbers van schoonheid en huidverzorging: mis de kans niet om schoonheidsdeals voor de topmerken te bemachtigen. Effectieve huidverzorging helpt bij het opbouwen van de huidverzorgingsroutine, en perfecte huidverzorging is de sleutel tot het huidtype dat een stralende en onberispelijke huid bereikt. U kunt het beste profiteren van huidverzorging als u zich aan de routine houdt. Dit is geen routine van de ene op de andere dag; het heeft regelmaat nodig om de gezondheid van uw huid te optimaliseren, en u kunt alleen het maximale resultaat behalen als u de juiste stappen volgt.

Bouw Uw Beste Huidverzorgingsroutine Op

Het vinden van een perfecte huidverzorgingsroutine is een taak in het echte leven, uit de lijst met vele producten die uit veel ingrediënten bestaan. U kunt eenvoudige en gemakkelijke stappen toevoegen om met uw huidverzorging te beginnen. Laten we aan de slag gaan met de ultieme stapsgewijze huidverzorgingsroutine. Als u een beginner bent en huidverzorgingsproducten wilt kopen, of zelfs als u een vaste klant bent en uw schoonheidsset wilt aanvullen, kunt u tijdens de Back Friday-uitverkoop de beste huidverzorgingsproducten tegen geweldige aanbiedingen vinden. Je kunt het hele jaar door de hoogste uitverkoopprijzen vinden op topmerken en de deals stelen van topplatforms zoals Icipris NL, Fenty Beauty, Anthropologie, Dior, Nuxe en meer.

  1. Reiniger

Het meest essentiële en fundamentele om mee te beginnen is een effectieve basis voor de wetenschap. Een reinigingsmiddel is essentieel omdat het je kan helpen make-up te verwijderen, dode huidcellen te verwijderen en zweet op de huid te verwijderen. Als je een vette huid hebt, verwijdert het de overtollige olie. Na het aanbrengen van de reiniger voelt u zich direct fris en helder. Was gewoon het gezicht af en breng de reiniger aan; u zult betere resultaten zien.

Voor elk verschillend huidtype

 • Droge huid – Mensen met een droge huid moeten de vette reiniger gebruiken of reinigen met de lotiontextuur.
 • Vette huid – Mensen met een vette huid moeten kiezen voor de op gel gebaseerde reiniger.
 • Gevoelige huid – Neem geen risico met de huid; kies eenvoudig voor sulfaatvrije reinigingsproducten.
 • Verouderende huid – Kies voor de reinigingslotion of de op olie gebaseerde reiniger.

     2. Toner

Toner is het beste voor het verwijderen van onzuiverheden uit het gezicht en heeft een groter absorptievermogen dan alle andere. Ze zijn licht van gewicht en komen in de waterige en vloeibare vorm. Deze zorgen voor extra hydratatie van de huid en een extra gladde en helderde uitstraling. Je kunt het aanbrengen door er enkele druppels van in je handpalm te nemen, maar je kunt ook de wattenbolletjes gebruiken.

Voor elk verschillend huidtype

 • Droge huid – U moet op zoek gaan naar een toner die kan helpen het vocht in uw huid te herstellen en te behouden en het PH-niveau in evenwicht te brengen, wat essentieel is om het vocht vast te houden en de huid er stralend uit te laten zien.
 • Vette huid – Als je een vette huid hebt, kies dan niet voor de toners die alcohol bevatten.
 • Gevoelige huid – Mensen met een gevoelige huid mogen de toon niet met alcohol gebruiken, ga voor de alcoholvrije Toner en zoek naar de Toner met ontstekingsremmende ingrediënten zoals rozenwater, groene thee en meer.
 • Verouderende huid – De eBay-toner voor de ouder wordende huid bevat vitamine C om de huid er stralend en helder uit te laten zien.

     3. Serum

Serum levert de toegevoegde vitamines aan uw huid en hun krachtige ingrediënten zullen u helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken. Serum moet altijd worden aangebracht na het aanbrengen van de toner. De exfoliërende en hyaluroneffecten maken uw huid glad.

Voor elk verschillend huidtype

 • Droge huid – Als u zich zorgen maakt over het breken van de huid als gevolg van uitdroging, moet uw ochtendserum vitamine E, C en A bevatten. Het serum daarvoor moet het ingrediënt retinol bevatten.
 • Vette huid – Mensen met een vette huid hebben te maken met het probleem van grote open poriën; uw ochtendserum, dat een mengsel is van vele ingrediënten, en uw nachtserum zijn voldoende met het retinolserum.
 • Gevoelige huid – Het melkzuur is mild en het beste voor mensen met een gevoelige huid. Zoek naar het serum dat melkzuur bevat.
 • Verouderende huid – Je moet dezelfde vorm van ochtend- en nachtserum volgen, wat hetzelfde is als mensen met een droge huid.

     4. Vochtinbrengende crème

Je huid zal niet blij en levendig aanvoelen zonder de juiste voeding. Een goede vochtinbrengende crème is essentieel omdat deze de voeding vasthoudt, het vocht in de huid afsluit en waterverlies helpt voorkomen, waardoor uw huid zacht en soepel blijft. Het Moisturizer-geluid wordt in een opwaartse beweging op het gezicht aangebracht om de huid strakker te maken. Uw dagcrème voor het gezicht moet de SPF bevatten voor extra bescherming.

Voor elk verschillend huidtype

 • Droge huid – Uw dagcrème moet het SPF-gehalte hebben en licht en niet-plakkerig zijn. Breng ‘s nachts de hydraterende vochtinbrengende crème aan die het vocht levert en vasthoudt en de huid helpt het vocht ‘s nachts vast te houden.
 • Vette huid – Kies de vochtigheid van de ligplaats met een zonnebrandmengsel en zinkoxide. Het nachtvochtgeluid is olievrij, wat de overtollige olie van het gezicht zou moeten verwijderen.
 • Gevoelige huid – Gof of de oxide zonnebrandcrème voor het gezicht in de ochtend en geurvrij in de avond.
 • Verouderende huid – Vind de SPF Ingredients-moisturizer voor de ochtend en de hydratatie-moisturizer voor extra hydratatie ‘s avonds.

     5. Oog creme

Het gebied onder de ogen heeft dezelfde aandacht nodig als u aan het hele gezicht besteedt als het gaat om de huidverzorgingsroutine. Als je te maken hebt met rimpels en donkere kringen, wordt het extra essentieel om oogcrème toe te voegen aan de huidverzorgingsroutine. onderweg is het een optie, maar als u een dergelijk probleem ondervindt, moet u het regelmatig toevoegen. Nu werkt de oogcrème op basis van het huidtype, zoals een vette, droge of gevoelige huid. In plaats daarvan moet u de oogcrème vinden op basis van het probleem als u rimpels, wallen of donkere kringen heeft.

Voor elk verschillend oogprobleem

 • Donkere kringen – De oogcrema met veel hyaluronzuurgehalte is het meest geschikt voor donkere kringen en helpt bij het gemakkelijk voorkomen en verminderen van donkere kringen. Dit vermindert ook de molligheid onder de ogen.
 • Rimpels – Uw oogcrème moet de anti-verouderingsrimpelverminderende formule hebben, die meestal wordt aangetroffen in oogcrème met retinol, waardoor een heldere en nieuwe look ontstaat.
 • Wallen – De oogcrème is gemaakt met cafeïne die helpt uw ​​huidcellen wakker te maken en de bloedvaten op te bouwen.
 • Deze oogcrèmes zijn het beste voor wallen onder de ogen. De oogcrème met retinol, vitamine C en E is ook goed tegen wallen onder de ogen

    6. Maskers

Vind je het aantrekkelijker en mooier als de behuizing eenvoudig is of als er een extra topping aan is toegevoegd die als kers op de taart werkt en de schoonheid en het uiterlijk ervan versterkt? Hetzelfde geldt voor gezichtsmaskers in je huidverzorgingsroutine. Gezichtsmaskers zijn de kers op de taart en geven een extra boost aan het gezicht, geven extra hydratatie, ontgiften de huid en gaan dode huidcellen tegen. Hiermee krijgt u zelfs ontspanning en een spabehandeling thuis. Er zijn verschillende gezichtsmaskers, zoals laken-, modder-, klei- en nachtmaskers.

In een notedop

Nu bent u goed op de hoogte van elke essentiële basisstap voor een complete, stapsgewijze huidverzorging. Wat beter is dan dit, is dat je nu eBay-producten voor de huid kunt kopen op het moment van de grootste uitverkoop, wanneer je de grootste daling kunt vinden, en de grootste uitverkoop wanneer de prijzen laag zijn tijdens de Black Friday-uitverkoop. Voor de beste beauty- en winkelervaring en om gebruik te maken van de producten in deze Black Friday-uitverkoop, kun je platforms bezoeken zoals Iciparis NL, Morphe, Florasis, L'Oréal, Glossier en meer. Tijdens deze Black Friday-uitverkoop kun je profiteren van de beste beautydeals.

Winkel nu

You may also like

Leave a Comment