Home Home Decore Kuinka Tyhjennä Ja Lisää Kotiisi Esineitä Tuoreen Uuden Ilmeen Saamiseksi

Kuinka Tyhjennä Ja Lisää Kotiisi Esineitä Tuoreen Uuden Ilmeen Saamiseksi

by admin

Muutos on asia, johon me kaikki mukaudumme aika ajoin. Onko kyse meistä, yhteiskunnasta vai kodeistamme? Kaikki asiat vaativat muutoksia ajan myötä. Nyt ensimmäinen askel uuden muutoksen käyttöönotossa on järjen purkaminen. Tyhjennys on jotain, mitä vaaditaan. Jopa ulko- tai sisäpuutarhojen kasvit vaativat sitä. Joten miksi ei kotiisi, jonne menet kaikkien väsyttävien ja kiireisten aikataulujen jälkeen, missä löydät mukavuutta, jossa rentoudut kiireisten aikataulujen jälkeen, jossa kuppi kahvia voi auttaa sinua poistamaan kaiken väsymyksen. hartiat. Joten miksi et tyhjennä tilaasi siellä, missä tunnet olosi mukavimmaksi, ja järjestä kotisi uuteen ilmeeseen.

Tyhjennä Tilasi Näillä Vinkeillä:

Ensimmäinen askel on aloittaa pienestä. Jos haluat aloittaa tilan purkamisen, aloita kodin pienistä osista ja siirry sitten isompiin. Jos hyppäät isompiin tai koko taloon, voit saada aikaan suuren sotkun, joten on aina suositeltavaa aloittaa pienemmästä osasta.
Seuraava vaihe, jonka voit seurata, on jakaa asiat eri osiin tai luokkiin. Sitten voit työskennellä tietyn luokan poistamiseksi luokasta toiseen. Esimerkiksi jaamme kirjan kulman, jossa kaikki kirjat ja paperitarvikkeet on lajiteltava, ja sitten tyhjennämme sen tilan. Tämä voi auttaa sinua paljon.

Toinen asia, jota sinun on noudatettava, on yksi sisään, yksi ulos -menetelmä. Aina kun tuot kotiin uutta tavaraa, varmista, että poistat sitä vastaavan esineen, jotta talosi voi ajoittain siivota.

Kun on kyse tilan tyhjentämisestä, sinun on luotava rutiini. Voit asettaa ajanjakson, joka voi olla viikko tai kuukausi. On täysin sinusta kiinni, mitä rutiinia haluat noudattaa. Mutta sinun pitäisi tehdä niin, jos haluat tyhjentää kotisi tilaa ja sitten sinun on ylläpidettävä sitä, koska jos sitä ei huolleta, ei ole käyttöä.

Järjestä Kotisi Kauniilla Kodin Sisustuksella Uutta Ilmettä Varten:

Kotisi tilan järjestelyyn voit lisätä kauniita kodin sisustusesineitä, jotta ne saavat raikkaan ilmeen ja myös jotta voit tuntea raikkautta kotisi ilmassa. Nyt voit lisätä useita kohteita, ja haluaisimme antaa sinulle vihjeen niiden järjestämiseen oikein.

Valaistus:

Kun haluat lisätä taloosi uutta ilmettä, valaistuksen vaihtaminen on aina vaihtoehto, jonka asentamista voit harkita tuodaksesi kotiisi tuoreen ilmeen. Mutta muista yksi asia: lisäämällä uusia valoja voit poistaa aiemmat, jotta tilaasi voidaan myös tyhjentää. Tämä koskee sekä sisä- että ulkovalaistusta.

Suositus:

Minimalistiset valaisimet ja valaisimet, jotka eivät vie liikaa visuaalista tilaa, voivat olla hyvä vaihtoehto, jos haluat epäselvän, raikkaan ilmeen tai tilan.

Matot:

Antaaksesi kotillesi raikkaan ilmeen, voit valita uusia mattoja. Ne parantavat todella uuden talosi ilmettä. Varmista, että valitset ne, jotka voivat saada alueen näyttämään suuremmalta, koska ne eivät saa aluetta näyttämään ruuhkaiselta. Voit korvata aiemmat makuuhuoneesi tai olohuoneesi.

Suositus:

Valitse yksinkertainen muotoilu ja vaalea matto. Vaaleat värit voivat antaa vaikutelman ja ulkonäön, jos haluat avoimemman ja ilmavamman ilmeen.

Huonekalut:

Toinen asia, jonka voit lisätä luetteloosi, ovat huonekalut. Nyt nämä huonekalut voivat olla ulko- tai sisäkäyttöön, mutta ne todella muuttavat talosi ilmettä, ja voit valita huonekaluja, jotka tekevät kodistasi isomman. Joten meidän on katsottava, mihin voimme mennä. Jos täytät talosi ajattelematta, että huonekalut voivat sotkea sen, sen tyhjentämisestä ei ole hyötyä. Joten, ennen kuin ostat oikean kappaleen, tee oikea valinta.

Suositus:

Jos haluat organisoidumman tilan, voit valita minimalistisen suunnittelun ja välttää tilaa vieviä tai ylimitoitettuja huonekaluja.

Tyynyt, Lakanat Ja Peitot:

Näiden vaihtaminen tuo huoneisiin todella paljon muutosta, mikä on aivan todellista. Joten jos haluat antaa kotillesi raikkaan ilmeen, miksi et vaihtaisi myös tyynyjäsi, lakanoitasi ja peittojasi? Voimme valita talosi sävyihin vastakkaiset ja sovittaa ne kotisi maalattuihin sävyihin. Joten molempia teorioita voidaan harkita.

Suositus:

Liian monet tyynyt voivat sotkea tilan, joten älä mene tämän mallin kanssa. Hyvin sijoitetut tyynyt voivat tehdä työn puolestasi. Kokeile lakanoiden ja peittojen kanssa vaaleaa väripalettia, sillä se antaa kotillesi raikkaan ilmeen.

Keittiön Koti:

Toinen vaihtoehto antaa kotillesi puhdas ja raikas ilme on hankkia keittiö- ja ruokailuvälineitä, jotka voivat parantaa kotimme ilmettä. Mutta kuten kerroimme sinulle aiemmin, sinun tulee muistaa, että jos saat uusia esineitä, sinun on poistettava aiemmat tilan tyhjentämiseksi. Ruokailuvälineet ja jotkut keittiötarvikkeet voivat toimia upeina kodin sisustusesineinä. Joten pienten kappaleiden lisääminen voi myös muuttaa talosi ilmettä.

Suositus:

Voit säilyttää pieniä kodinkoneita ja ruokailuvälineitä kaapeissa tai laatikoissa, kun ne eivät ole käytössä. Muuten voit käyttää organisaatiotyökaluja tilan maksimoimiseksi.

Peilit:

Peilit voivat todella tehdä ihmeitä talossasi ja parantaa sen kauneutta. Lisäämällä hienoa tyyliä tai muotoa kotisi voi näyttää suuremmalta. Homechia tarvitaan todella paljon, joten voit lisätä myös näitä lisäämään sen viehätystä.

RecommendHome:

Voit sijoittaa peilit strategisesti vangitsemaan luonnonvaloa, mikä laajentaa aluetta visuaalisesti. Voit esimerkiksi sijoittaa sellaisen ikkunasi eteen parantaaksesi tilan illuusiota.

Verhot:

Kauniit verhot voivat todella parantaa kotisi ilmettä. Voit valita erityyppisiä verhoja, mutta jos etsit ahtaampaa tilaa, verhot voivat olla kevyitä, mikä antaa kodillesi rennomman kodin. Päätös on täysin sinun, ja voit tutkia useita vaihtoehtoja.

Suositus:

Voit valita verhot tai verhot, jotka ovat vaaleita ja joiden muotoilu on yksinkertainen. Kevyet kankaat ovat loistava vaihtoehto.

Parhaat Vaihtoehdot Joista Valita:

Kerroimme sinulle joistakin asioista, joita voit lisätä kotiisi ja joista voit tehdä tilan tyhjentämiseksi. Tutkimme myös joitain sivustoja, jotka voivat olla suosikkejamme, koska saatavilla on upeita esineitä, joita voit säilyttää kotona raikkaan ja järjestetyn ilmeen saamiseksi. Nyt suosikkejamme ovat Jotex, Ellos, IKEA, Hemtex ja Vallila. Nämä ovat joitain sivustoja, jotka ovat henkilökohtaisia ​​suosikkejamme.

Henkilökohtainen Suositus:

Vaikka kerroimme sinulle joistakin suosikeistamme, jotkin ovat suosikkiemme kärjessä, mukaan lukien Jotex ja Ellos. Nämä sivustot ovat todella suosikkejamme niiden tarjoaman valtavan valikoiman ja laadun vuoksi. Jotex on myös näiden kahden joukossa suosikkimme laadun, hinnan, muotoilun ja laajan valikoiman ansiosta. Voit tutkia lisää vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan. Loput päätös riippuu sinusta, mitä sivustoa haluat tutkia.

Johtopäätös:

Yhteenvetona voidaan todeta, että muutoksen hyväksyminen ja kotisi tuoreen kodin antaminen voidaan saavuttaa purkamalla ja lisäämällä uusia esineitä. Tilan tyhjentäminen on välttämätöntä puhtaan ja järjestäytyneen ympäristön luomiseksi. Aloita kodin pienistä osista ja jaa kodit luokkiin helpottamaan tilan purkamista. Harjoittele “yksi sisään, yksi ulos” -menetelmää säilyttääksesi sotkuttoman tilan. Kun olet tyhjentänyt kodin, järjestämällä kotisi kauniilla sisustusesineillä voi muuttaa sen ulkonäköä. Harkitse muutosten tekemistä valaistukseen asentamalla minimalistisia valaisimia, jotka eivät visuaalisesti sotke tilaa.

Uusien mattojen lisääminen voi parantaa yleisilmettä ja luoda tilan tuntua. Valitse minimalistiset huonekalut ja vältä tilaa vieviä tai ylimitoitettuja esineitä järjestäytyäksesi. Päivitä tyynyt, lakanat ja peitot tuodaksesi huoneisiisi raikkaan ilmeen ja valitse vaalea väripaletti virkistävän tunnelman luomiseksi. Uusien keittiö- ja ruokailuvälineiden lisääminen voi toimia käytännöllisinä ja koristeellisina elementteinä. Strategisesti sijoitetut peilit voivat tehdä kodistasi näyttävän suurelta ja vangita luonnonvaloa.

Valitse verhot tai verhot, jotka ovat väriltään vaaleita ja joiden muotoilu on yksinkertainen. Jotex ja Ellos erottuvat suosituista kodinsisustussivustoista henkilökohtaisina suosikeina laajan valikoimansa, laatunsa ja houkuttelevan muotoilunsa ansiosta. Tutkittavan sivuston valinta riippuu kuitenkin viime kädessä henkilökohtaisista mieltymyksistä. Yhteenvetona voidaan todeta, että seuraamalla hämmennysvinkkejä ja ottamalla käyttöön uusia kodin sisustustuotteita voit saada kotiisi raikkaan ja organisoidun ilmeen luoden elävän ja virkistävän tilan.

Osta Nyt

You may also like

Leave a Comment