Home Beauty Essentiële Producten En Stappen Voor Het Creëren Van Een Perfecte Make-Uplook

Essentiële Producten En Stappen Voor Het Creëren Van Een Perfecte Make-Uplook

by admin

De kracht van make-up is niet te evenaren; je kunt niet ontkennen dat de kracht van make-up is waar we van houden. Make-up kan de gelaatstrekken naar een hoger niveau tillen en de schoonheid van de persoon versterken. Volgens sommige onderzoeken is dit de conclusie dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen met perfect uitziende make-up. Zoek meestal naar make-up die er natuurlijk uitziet op het gezicht en onze huid fris en vol energie houdt.

Weet Jij De Juiste Volgorde Van De Make-Up?

Degenen die nieuw zijn of voor het eerst zelf make-up gaan gebruiken, of zelfs als je een ervaren persoon bent, kunnen zich allemaal vinden in de stelling dat we meerdere make-uptutorials hebben bekeken voordat we met make-up begonnen. Maar het moet nog steeds gebeuren om voor elke stap de beste toestemming te krijgen. We hebben u de juiste stappen, producten en elke specifieke look gegeven die u met make-up kunt creëren. Verschillende mensen hebben verschillende dagen waarop ze hun make-up kunnen laten doen, maar dat geldt voor de rest van de stappen, behalve de basisstappen. De basisstappen moeten voor iedereen hetzelfde zijn, omdat het missen van de basisstappen een probleem kan zijn. Laten we beginnen met de make-upreis van de laagste naar de eindstap. Wat komt eerst? Voordat we beginnen met de te volgen stappen, laten we eerst weten vanaf welk platform je de producten voor de perfecte make-uplook kunt shoppen. Je kunt de platforms hiervoor controleren: Ici Paris NL, Fenty Beauty, Morphe, Bluemercury en meer.

 • Hydraterend

Voordat u iets anders op uw huid aanbrengt, moet u deze voor iedereen voorbereiden. Dit is de essentiële stap om uw huid eerst te hydrateren met voldoende vochtinbrengende crème. U moet een basishoeveelheid vochtinbrengende crème in uw handen nemen. U kunt beginnen met het verspreiden van de vochtinbrengende crème op uw gezicht door uw vingers te gebruiken, of u kunt beginnen met het verspreiden ervan door wattenbolletjes te gebruiken en deze in uw huid te deppen. Je moet de vochtinbrengende crème naar buiten aanbrengen en met cirkelvormige bewegingen maken. Je wangen, voorhoofd, kin, neus en elk gezichtsgebied moeten bedekt zijn.

 • Primer

Wanneer uw huid gehydrateerd is, is het tijd om een ​​primer te gebruiken. Welk type foundation je ook gaat gebruiken in de volgende stap, primer staat altijd op de lijst, dus het is essentieel dat je deze gebruikt. Als je de primer niet gebruikt, blijft je make-up niet zo lang zitten als wanneer je de primer wel zou hebben aangebracht. Primer kan op 3 verschillende manieren worden aangebracht. Eén daarvan is door met je vingers te tekenen om de vochtinbrengende crème aan te brengen; de andere manier is door het in de kwast te nemen, of de volgende manier is dat je een spons kunt gebruiken om de primer op je huid te verspreiden.

 • Fundering

Een essentiële stap na de primer is de foundation; de foundation heeft een andere tint, die je moet bekijken volgens je natuurlijke huidskleur. U moet dus beginnen met het aanbrengen van de foundation nadat u de juiste tint heeft gekozen. Een essentialist in de foundation is het gebouw dat je hebt beëindigd om de foundation goed te blenden, zodat het een taartachtige blik op het gezicht geeft. Als je de foundation goed wilt blenden, krijgt je gezicht een kunstmatige uitstraling en ziet het er natuurlijk uit.

 • Concealer

Concealer is er in twee vormen: vloeibare concealer en stick-concealer. Als je een lichte dekking wilt en een groot deel van het gezicht wilt zuiveren, dan werkt de vloeibare concealer in deze gevallen op eBay. Voor de vraag van de gelegenheid heeft u een zwaardere dekking nodig; je moet de stick concealer gebruiken. Als je puistjes, puistjes en donkere plekjes hebt, kan concealer deze plekjes verbergen. Hierdoor krijgt uw huid een gladde en stralende uitstraling.

 • Foundation poeder

Het aanbrengen van de poederfoundation kan lastig zijn, omdat te weinig en te veel ervan verkeerd kan zijn; een verkeerde stap maakt de look niet compleet. Te veel foundation kan de taart een uitstraling geven die je elegante look vernietigt. Poederfoundation moet worden aangebracht door het poeder in de zachte borstel te nemen en vervolgens een dun laagje poederfoundation op het gezicht aan te brengen. Druk eerst de borstelharen in het poeder en breng het in lange boogvormige bewegingen aan.

 • Bronzer

Hetzelfde concept van de foundation bronzer moet ook worden gekozen op basis van uw huidskleur. De bronzer werd aangebracht door het cijfer 3 op het gezicht aan te brengen. Eerst op het voorhoofd, dan op de wang en de kaaklijn. Het belangrijkste werk van de bronzer is om deze gebieden te accentueren en die zonovergoten glans te geven. Vergeet niet om bronzer op uw nek aan te brengen, zodat u een gelijkmatige look krijgt tussen gezicht en hals. Voor het beste resultaat moet de bronzer worden gekozen die donkerder is dan uw oorspronkelijke huidskleur.

 • Blozen

Je moet levendigheid aan je teint toevoegen met de juiste kleur van de blos. Blozen kan de huid er energiek uit laten zien. Blush heeft de kracht om je doffe gezicht een levendige uitstraling te geven. De meest gebruikte kleuren in de blush zijn de roze blush, perzikkleurige blush en pruimkleurige blush.

 • Oogschaduw

Totdat je klaar bent met blozen, zal er iets zijn dat je in je uiterlijk zult missen. Je make-up is pas compleet met de oogschaduw. Oogschaduw voegt interesse toe aan je make-uplook. U kunt een andere look creëren met de manier waarop u uw oogmake-up aanbrengt. Lichte oogmake-up geeft een andere look, en natuurlijke kleurtinten geven de look een elegante uitstraling; je kunt voor stoere ogen gaan door de kleuren van de lichte en donkere tinten te mixen en matchen.

 • Eyeliner

Eyelets zijn er in 3 verschillende soorten: gel-eyeliner, vloeibare eyeliner en potlood-eyeliner. Het kan lastig zijn om de eyeliner correct aan te brengen, waardoor een perfecte look ontstaat van de hoek tot de knipoog. De oogmake-up moet nog worden voltooid als u de eyeliner nog moet aanbrengen. Dit is de essentiële zelf of de perfecte verbluffende ooglook.

 • Lippenstift

Als u ziet dat uw lippen droog en gebarsten zijn voordat u lichte lippenstift aanbrengt, breng dan de lipgloss aan om de lippen glad te maken en een gladde textuur te krijgen. Breng de liploss niet aan na het aanbrengen van de lippenstift. Smak op de lippen en slim elke hoek van de lippen.

 • Instelspray

Nu is het tijd om je make-up de finishing touch te geven. De finishing touch wordt gegeven met de setting spray of met setting poeder. Als je make-up langer houdbaar wilt maken, dan is een setting spray essentieel. Door de setting spray blijft de make-up langer op je huid zitten. Je make-up blijft de hele dag lang zitten en glanst na het aanbrengen van de setting spray voor de final looks. C

In Een Notedop

Hier is je perfecte make-uplook klaar als je deze stappen voor je make-up hebt gevolgd. Je kunt een perfecte make-uplook creëren die onverslaanbaar zal zijn. De platforms die ruime opties en de beste make-upproducten bieden zijn Iciparis NL, Clarins, Shop premium outlets, Anthropologie en meer. Hier vindt u de premium kwaliteit van make-up, parfums, huidverzorgingsproducten en meer. Door de juiste stappen te volgen, kun je met de beste make-uptips verschillende beautylooks creëren.

Winkel nu

You may also like

Leave a Comment